solar collectors dansk

6 KWp DK Premium Mono PV-Paket Special Offers 

6 KW PV-Pakke less €6.300 net (= DDK 47.250 + 19% TYSK MOMS)

6 KW PV-Pakke Full Black (Sort design)  from €6.666 net (= DDK 49.995 + 19% TYSK MOMS)

 

If you need an order confirmation to apply for high tariff DDK 1,02/Kwh at ENERGINET.dk please contact us immediatelly and we will be happy to support you.

Application link here: http://www.energinet.dk/DA/El/Nyheder/Sider/Energinet-dk-forventer-stor-interesse-naar-solcellepuljer-aabner-16--marts-2015.aspx

 

 


Eksempel på et 10 KWp Solcelleanlæg- i Danmark

 

Nødvendig tagflade: Skrående tag ca. 70 kvm.  (40 x 250W paneler vandret monteret)

Gennemsnitlig produktion – 900 W/ per installeret 1 KwH.

Feed-in: 10 År garanteret af den Danske regering 

Opsætning af systemet - Februar 2015

10KW PV Paket (with 250W Poly) from €8.500 net + 19% Tysk Moms pick up price from Germany

*)Starting March 15, 2015: Apply for DDK 1.02/kwh Feed-in beløb (instead DDK0.60/kwh) on ENERGINET.DK (first orders will be accepted).   

 

Ovenstående eksempel på grundlag af 10 år med garanteret feed-in i Danmark og uændrede elpriser i fremtiden. Hvis elpriserne stiger i fremtiden, hvilket er meget muligt, vil besparelsen på solcelleanlægget være meget højere. Beløbene er netto, og du nødt til at tilføje den Danske moms og afgifter. Jo højere dit elforbrug er, jo mere vil du tjene. Solcelleanlæg fra PHOTON SOLAR er optimalt designet til små og mellemstore virksomheder samt private kunder med et højt elforbrug, der ønsker at reducere deres høje elforbrug/regning dramatisk. Hvis du er en Dansk virksomhed, kan du kontakte din revisor, da du kan afskrive 25% af investeringen over skatten hvert år.

 

Bemærk: PHOTON SOLAR fra Tyskland kan tilbyde dig et skræddersyet solcelleanlæg af enhver størrelse i overensstemmelse med dine individuelle ønsker til anlægget. Hvis du er en installatør, kan du bestille systemet direkte fra Tyskland til en meget billig EURO pris med høj effektive Premium komponenter.

For danske kunder, der har brug for en montør, samarbejder vi med det professionelle solcelle installatør firma TS-SOLAR ApS der ligger i Nivå (www.ts-solar.dk). Tøv ikke med at kontakte os, vi stiller os gerne til rådighed for at tilbyde dig et personligt forslag til dit solcelleanlæg med en projektberegning af ydelsen på anlægget baseret på din individuelle placering af projektet.

 

CONTACT FOR MORE INFO: Email info@photon-solar.de or please go to the CONTACT FORM Link: http://www.photon-solar.eu/index.php?seite=kontakt

Phone: 0049-211-280125-0 Fax: 0049-211-280125-29

Solceller fra Tyskland til Danmark (www.Photon-Solar.DK)

PHOTON SOLAR er en solcelle producent og grossist fra Tyskland, vi tilbyder høje effektive og langtidsholdbare solcelle-produkter til det danske marked. PHOTON SOLAR´s mission er at reducere CO2- udstedelse ved at sælge og installere emission fri og bæredygtige solcelle systemer til et voksende antal internationale kunder. I begyndelsen af 2014 er der totalt installeret mere end 36 gigawatt solcelle energi i Tyskland er, hvilket gør Tyskland til det største solcelle marked i verden. 

 

Tysklands økologiske mål er forøgelsen af grøn elektricitet fra de nuværende 25% op til mindst 45% frem til 2025 . Ved at vælge solceller, kan Danmark nå sine klimamål i tide. Ud over den økologiske fordel, vil vores solcelle produkter reducere din elregning dramatisk, og beskytter dig mod stigende elpriser i fremtiden. Elpriserne i Danmark steg 4% pa som gennemsnit, og forventes at stige yderligere i fremtiden. 

 

Siden 2009 PHOTON SOLAR leverede høj ydende sol paneler til flere tilfredse kunder i Danmark, dette viser referenceanlæg over hele landet. PHOTON SOLAR referencer varierer fra privat til kommercielle kunder, men også kommuner.PHOTON SOLAR producerer sine egne solcelle paneler der er lavet i EU, for at opretholde korte afstande og støtter lokale installations partnere og elektrikere i Danmark. De vigtigste produkter er mono krystallinske solcelle paneler med høj effektive celler, som udfører over gennemsnittet på lang sigt set i forhold til standard- produkter fra andre leverandører, PHOTON SOLAR garanterer ydeevne garanti fra Tyskland i op til 30 år for sin Monokrystallinske high performance serie.

 

 

 

PHOTON SOLAR PH EU Serier: 275W + Mono, 275W + Mono i Black Design, 250W + poly krystallinske


37,4 KWp Reference - Skole i DK:


Fredensborg, Kokkedal skole Øst

32,9 KWp Reference - Skole i DK:

Fredensborg, Kokkedal skole Vest


Se også aktuelle avisartikel fra Danmark (DEN BLA AVIS), som du kan downloade her.

NEW: 275W+ Monocrystallisk Photovoltaic Modul - Sort Design
Tyske Garanti - Europæiske Produktion
 • Modul type: PHOTON SOLAR PH-275M-60 EU Black Line
 • Elegant, komplet sort design
 • Mono crystalline high performance solar panels
 • 275W+ for maximum output
 • High performance at 19,5 % cell efficiency
 • Plus magt tolerance (0,0/+4,9W tolerance)
 • Dimensions: 1650 mm x 1000 mm x 42 mm (19 kg)
 • TÜV Certified IEC61215, IEC61730
 • 30 år lineær ydeevne garanti
 • European Article No: EAN4260283443178

-> Datablad PH-275M-60-EU (sort design)

 

240W+ PREMIUM-Power Module der PH Serie
ESTETISK DESIGN: Arkitekter og landskabs designere fra Danmark værdsætter Monokrystallinsk 275W PV paneler af PHOTON SOLAR i fuld sort design. På grund af det høje æstetiske livssyn fra kunder i Danmark, tilbyder PHOTON SOLAR panelet typen PH-275-60 EU BLACK DESIGN, som hører til de mest effektive paneler af sin klasse i sort design. På grund af det faktum, at det æstetiske hensyn lokalområdet er meget højt og bygningers arkitektur bør respekteres, har PHOTON SOLAR specialiseret på forskellige elegante monterings teknikker der ud over standart montering også indbefatter væg facader i fuld sort design mv.

NEW: 275W+ Monocrystallisk Photovoltaic Modul
Tyske Garanti - Europæiske Produktion
 • Modul type: PHOTON SOLAR PH-275M-60 EU
 • Mono crystalline high performance solar panels
 • 275W+ for maximum output
 • High performance at 19,5 % cell efficiency
 • Plus magt tolerance (0,0/+4,9W tolerance)
 • Dimensions: 1650 mm x 1000 mm x 42 mm (19 kg)
 • TÜV Certified IEC61215, IEC61730
 • 30 år lineær ydeevne garanti
 • European Article No: EAN4260283443161

-> Datablad PH-275M-60-EU

 

240W+ PREMIUM-Power Module der PH Serie
-> PH TÜV Zertifikat / TUV certificate IEC61215 + IEC61730 
-> PH Cetecom TUV Nord Zertifikat / certificate
-> PH CE Declaration
-> PH Premium Modulgarantie aus Deutschland / Premium Warranty Terms from Germany

PHOTON SOLAR giver 30 års garanti i stedet 25 år.

Højere ydelse end lignede standard paneler

Siden 2009 har vi leveret ca. 1000 solcelleanlæg til DK

Photon Solar var på Danske marked før det store bum og er der stadig , fordi panelerne har en god langsigtet konstant ydeevne

Miljøet / CO2 sænkende

Langsigtet / ikke på kort sigt

Vi tilbyder solcelle paneler og solcelle pakker med eller uden installation.

Alle paneler + sorteres..

Invertere fra SMA ( største), eller Danfoss hvis det foretrækkes et DK produkt.

Den årlige stigning i elpriserne er omkring 4 % om året.

Nuværende pris private 1 kwh = 2.3DKr ( inkl. 25% moms)

Nuværende cirka pris kommercielle 1 kWh = 1,5 kr. ( inkl. 25% moms) Stor bruger 

 

Reference: Privat kunde

3,84KW Referencesystemet
6470 Sydals


4,94 KW Referencesystemet
4660 Store Heddinge

 

Udover højt ydende paneler, har vi referencer på et rigtigt godt design. Vi ser altid på det æstetiske synspunkt ved at inddrage udseendet af panelerne i udformningen af området. Udover standard montering, er vi også specialiseret på væg montering i elegant sort. Vi udviser respekt for arkitektens design.

For små til mellem store solcelle anlæg, samarbejder PHOTON SOLAR med vores autoriseret Danske partner : TS-Solar ApS, Tim Sperrild, Fredensborg - Link: www.ts-solar.dk

Se også aktuelle avisartikel fra Denmark med Tim Sperrild (LokalAVISEN.dk), som du kan downloade her.
 
For større solcelleanlæg omkring 1 MW og mere, tilbyder vi samarbejde med vores autoriseret Danske partner TS-Solar ApS, vores tyske installatør team, der allerede har installeret mange MW i DK.

 

CONTACT FOR MORE INFO: Email info@photon-solar.de or please go to the CONTACT FORM of this website.  
 

PHOTON SOLAR – Tyskland

PHOTON SOLAR i Tyskland er producent af høj kvalitets, mono krystallinske solcelle paneler med op til 30 år ydeevne garanti fra Tyskland.
PHOTON SOLAR er specialiseret i et elegant og æstetisk opbygnings design der leveres i helt sorte solcelle paneler (Full Black). Vi har mange års erfaring som leverandør af solcelleprojekter af alle slags til Danmark: on-grid til det offentlige el net eller off-grid der er batteri baseret, samt jord montering og alle former for tag løsninger, i størrelser fra 100W til 100 MW.
PHOTON SOLAR i Tyskland leverer følgende solcelle produkter til Danmark: Solcellepaneler i fuldt sort æstetisk design, solcelle Invertere, solcelle montagemateriale, solcelle energilagring (sol/batterier), solcelle gade og park lamper, komplette solcelle pakker, herunder alle de nødvendige komponenter til anlægget.
PHOTON SOLAR gør det muligt at du selv kan fremstille din egen solenergi for at reducere el-omkostninger massivt og til at forebygge / beskytte mod de stigende elpriser på ca. 4% om året i fremtiden - sikret ved garanti fra Tyskland.
Siden 2009 PHOTON SOLAR leveret mere end 1000 solcelleanlæg i Danmark med mange referencekunder over alt i Danmark og vi leverer stadig til det Danske marked.

PHOTON SOLAR Photovoltaik Handel GmbH
Niermannsweg 11-15
40699 Erkrath
Tyskland
Telefon: +49-211-280125-0
Fax: +49-211-280125-29
DK Website: www.photon-solar.dk GERMAN Website: www.photon-solar.de  Email: info@photon-solar.de
 
     
» Detailled company profile download


© Europäische Union, 1995–2012
Karten-Quelle: re.jrc.ec.europa.eu

 

For bestilling eller hvis du ønsker yderligere oplysninger kan du kontakte os på:
  Special Offers & News